Ταβέρνα Καλάβρυτα | Ο Χελμός

ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ…

όπου η παράδοση & η ποιότητα δημιουργούν
μια αληθινή φιλοξενία!

Κλείστε τραπέζι

Πρωταρχικός στόχος μας, στην οικογένεια Σούκα, είναι το εστιατόριό μας να αποτελεί ένα παραδοσιακό στέκι καλοφαγάδων και η φιλοξενία μας να σας μένει αξέχαστη, κάθε φορά που θα μας προτιμάτε!

Αγνές πρώτες ύλες προσεκτικά διαλεγμένες, ντόπια κρέατα από το κρεοπωλείο μας, πολλά καλούδια της Καλαβρυτινής γης και, φυσικά, μαγειρική δεξιοτεχνία συνθέτουν το χαρακτήρα της κουζίνας μας και δημιουργούν τα πιάτα που σας σερβίρουμε! Πάντα, με χαμόγελο και μεράκι.

Με μπαμπά έξω καρδιά και μητέρα χρυσοχέρα,

η 3η γενιά της οικογένειας Σούκα διατηρεί την οικογενειακή παράδοση στις συνταγές του Χελμού, στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υλικών

και στην άριστη φιλοξενία των επισκεπτών μας.

Στο εστιατόριο Ο Χελμός,
στα Καλάβρυτα, είμαστε ονομαστοί για:

μαγειρευτά

τα φρεσκομαγειρεμένα μαγειρευτά της κυρίας Θεοδώρας και το ζυμωτό ψωμί.

κρέατα

τα φρέσκα κρέατα από τη στάνη μας, που ψήνονται στα κάρβουνα με έναν ξεχωριστό τρόπο.

ορεκτικά

τα θαυμάσια ορεκτικά μας, όπως το Τραγανό Σαγανάκι & η ψητή φέτα Καλαβρύτων.

Σας περιμένουμε για να δοκιμάσετε:

Λουκάνικο από ντόπιο χοιρινό της στάνης μας, Τηγανιά προκλητικής γεύσης, Κρεατόπιτα φτιαγμένη επί τόπου, Μυρωδάτους κεφτέδες από μοσχάρια της στάνης μας, Γραβιέρα Καλαβρύτων, Κασέρι του Βλάχου, Πατατούλες κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες σε μπόλικο λάδι!

 

Στο χώρο του εστιατορίου μας αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε τα πλούσια εδέσματά μας σε εξωτερικό χώρο, στη δροσιά των Καλαβρύτων!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ